Aeon Labs Minimote (wit)

AEOMREM

Nieuw product

Aeon Labs Aeotec Z-Wave mini remote

met de mogelijkheid tot het aansturen van scenes. Deze slimme remote is te gebruiken als scene controller maar kan ook direct diverse producten aansturen zonder tussenkomst van een gateway of Z-Wave software.

Meer details

Op aanvraag leverbaar

€ 52,00 incl. btw

Meer informatie

Aeon Labs Minimote Z-wave afstandsbediening, voor het comfortabel en eenvoudig schakelen van je z-wave modules zonder tussenkomst van een gateway.
De minimote blinkt uit door zijn eenvoud, er zijn maar 4 bedieningsknoppen direct zichtbaar, de overige knoppen bevinden  zich onder een wegschuifbaar gedeelte.
De Minimote is erg handig om bv. in de woonkamer neer te leggen voor de familieleden die niet in het bezit zijn van een smartphone om via Home Center 2 apparatuur te schakelen. De zonwering omlaag doen? Pak de minimote en het is geregeld.
De Minimote is ook geschikt om een stand-alone z-wave installatie te bedienen zonder tussenkomst van een gateway. Als je bv. maar enkele modules wilt gebruiken om alleen een lamp en wat rolluiken te bedienen is de Minimote ideaal.
De Minimote wordt herkend door de Fibaro Home Center 2 en het is via de lua code mogelijk om apparaten, verlichting en scenes te bedienen. 


Downloaden