Aeotec Door / Window Sensor 6 Z-Wave Plus

ZW112-C

Nieuw product

Elke deur. Elk raam. Elk huis. Onzichtbaar.

Is een deur open of dicht? Of een raam? Zijn ze geopend wanneer ze dat niet moesten zijn? Eenvoudige vragen. Krachtige vragen.

Meer details

Op aanvraag leverbaar

€ 51,99 incl. btw

Meer informatie

Ontworpen om in ieder huis en interieur te passen, werd Door / Window Sensor 6 door Aeotec ontwikkeld om je woning slimmer te maken. Intelligentie maakt de woning slimmer. Met de Door / Window Sensor 6 heeft je Z-Wave systeem alle informatie over je deuren en ramen zodat het weet wanneer ze geopend zijn. Open of gesloten, niets ontsnapt je Z-Wave Systeem nog.

De Door / Window Sensor 6 zorgt voor informatie voor 2 van de kerntaken een intelligent domoticasysteem: veiligheid en controle van je woning.

Met Z-Wave wordt je woning slimmer. Met de Door / Window Sensor 6 wordt Z-Wave veiligheidssysteem ook slimmer. Bewaak je toegangen 24/7, deze kleine sensor detecteert wanneer een deur of raam geopend worden. Wanneer je aangesloten alarmsysteem geactiveerd is dan kan de Deur/Raam Sensor 6 lichten en sirenes activeren en meldingen sturen naar je smartphone over een potentieel noodgeval.

Intelligentie voor meer dan veiligheid; de Door / Window Sensor 6 kan gebruikt worden om je huis real-time te beheren. En kan het elk Z-Wave apparaat controleren wanneer deuren en/of ramen geopend worden zoals controle van verlichting, thermostaten, logs bijhouden en meldingen sturen.

Toepassingen

Uitzonderlijk smal
Traditionele sensoren zijn doorgaans groot. Ze worden op deuren en ramen gemonteerd en steken dan fors uit. Je kan niet anders stellen dan dat ze lelijk zijn. De Door / Window Sensor 6 verandert dat allemaal.

Deze sensor is meer dan 50% dunner dan deze van de competitie en combineert vorm en functionaliteit. Het biedt dezelfde, noodzakelijk functionaliteit die je nodg hebt van een veilighidsproduct maar combineert het in een mooi en esthetisch design dat een diepte heeft van slechts 9mm en een lengte van 72mm. Dat is wat men subtiele veiligheid noemt.

Elke deur. Elk raam, Elk interieur. 
Een sensor ontwikkelen die klein genoeg was om niet opgemerkt te worden, was niet genoeg voor Aeotec. Deze Door / Window Sensor moest zo goed als onzichtbaar zijn.

Gemaakt van ABS plastic, werd de Door / Window Sensor 6 ontwikkeld om te worden geschilderd. Of je deur of raam nu wit is of een andere kleur heeft, de Door / Window Sensor 6 kan geschilderd worden in de kleur naar keuze zodat het perfect in elk interieur past. Eindelijk is er nu een sensor die gegarandeerd in elk interieur past.

Nauwkeurig. Uiterst nauwkeurig
Ondanks dat de Door / Window Sensor 6 zo smal is, biedt deze toch een uiterste precisie en kwaliteit.

Telkens wanneer een deur of raam geopend wordt wil je weten of deze kleine sensor het foutloos detecteert. Deze Door / Window Sensor 6 bestaat uit 2 krachtige magnetische contacten die op de rand van een deur of raam wordt gemonteerd. Beide delen communiceren met 2 smalle magneten die slechts 2 mm breed zijn en tot max. 2,2 cm van elkaar mogen geïnstalleerd worden.

Batterijen die lang meegaan
Een sensor moet optimaal functioneren zondar dat je om de paar maanden de batterijen hoeft te vervangen. De ingebouwde technologie werd oorspronkelijk ontwikkeld voor smart phones en deze van de Door / Window Sensor 6 gaan meer dan een jaar mee op ramen en 10 maanden op deuren die frequent gebruikt worden. Wanneer nodig kan je eenvoudig de sensor verwijderen van het montageplaatje om het via USB op een paar uur op te laden. 

Simpel in gebruik. Eenvoudig om te installeren. 
De sensor wordt eenvoudig gebruikt door een deur of raam te openen waarop het bevestigd is. De installetie van de Door / Window Sensor 6 is even eenvoudig.

Door / Window Sensor 6 werd ontwikkeld met 3 delen; een sensor, een onzichtbaar bevestigingsplaatje en een slim magneetje. Op die manier is de Door / Window Sensor 6 eenvoudig te installeren.