Fibaro Inbouwschakelaar 1x2.5 kW

FGS-212

Nieuw product

De Fibaro 2.5 Kw inbouw module maakt het mogelijk een schakelaar zowel via Z-Wave draadloos als via de bestaande schakelaar te bedienen. Doordat dit een echt relais is, kunt u naast 220V apparaten ook potentiaalvrij of een andere spanning schakelen.

Meer details

Op aanvraag leverbaar

€ 54,95 incl. btw

Meer informatie

Schakelmodule 1 x 2.5 kW
Met deze module zijn zeer veel toepassingen te bedenken vanwege het hoge vermogen dat geschakeld kan worden (2.500Watt). De module kan achter de schakelaar gebouwd worden, in een lasdoos, een behuizing etc. Je kunt er lampen en apparaten mee schakelen. Neem het te schakelen vermogen in acht aangezien anders de relaiscontacten van de module zullen verbranden. bv. een boiler van 3000 W. is te zwaar voor de module, combineer in dit geval de module met een passend relais. (verkrijgbaar bij uw elektro installateur) de stand van de module is altijd uit te lezen in de diverse interfaces(aan/uit). Ook bij deze module zijn een flink aantal parameters in te stellen in de HC2 interface.

Een schakelaar is niet perse noodzakelijk omdat je de modules ook van uit de smartphone app kunt bedienen of volledig geautomatiseerd in een scene. Echter het is praktisch om het wel te doen. Bij een defecte smartphone blijft het dan mogelijk de verlichting handmatig in te schakelen.

Inbouwdiepte 15 mm (past in iedere inbouwdoos van 50 mm of dieper).

Toepassings voorbeelden : Achter een stopcontact (wandcontactdoos), als pulsrelais om van een elektrische garagedeur een automatische deur te maken.

De Z-wave inbouwschakelaar is ontworpen voor een 3 draads systeem en heeft een neutrale draad in de inbouwdoos nodig.

Een fibaro module werkt het mooiste samen met een Fibaro controller (Home Center 2 of Home Center Lite). 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...