Fibaro Intercom Deurbel

Nieuw product

Fibaro Intercom Deurbel

De Fibaro intercom wordt dit jaar verwacht, de prijs laat nog op zich wachten.

Meer details

Pre order now

€ 899,00 incl. btw

Meer informatie

Productbeschrijving

De deurbel en intercom van Fibaro lijkt weer een mooi staaltje techniek te worden in de wereld van domotica. Met deze intercom kan er gecommuniceerd worden met de pakketbezorger of iemand die aanbelt, of je nu thuis bent of aan de andere kant van de wereld.

De mooie zilveren rand is een draaiwiel waarmee een pincode kan worden ingevoerd om zo het ingebouwde relais te schakelen. Hiermee kan dan weer de deur of garage worden geopend.

Camera & Opname

Een 4K camera met een beeldhoek van 180 graden zorgt voor een haarscherp beeld. Dit beeld kan opgenomen worden of naar een smartphone worden gestuurd om te kijken wie er voor de deur staat. De ingebouwde microfoon en camera activeren een opname wanneer er beweging of hard geluid wordt gedetecteerd.

Intercom connectiviteit

De intercom kan worden aangesloten op de bedrading van een bestaande deurbel of op een ethernet kabel die PoE (Power over ethernet) ondersteund. Hiermee wordt de camera, deurbel direct voorzien van een netwerk verbinding.

Ook is deze voorzien van Wifi.

Daarnaast is er Bluetooth aanwezig zodat een geregistreerde gebruiker die in de buurt van de deurbel/intercom komt wordt gedetecteerd en de deur te ontgrendelen.