Fibaro Motion sensor Z-Wave 5 FGMS-0001 ZW5

FGMS-001 zw5

Nieuw product

De Fibaro bewegingsmelder Z-Wave 5  heeft een schitterend design en is wederom een technisch hoogstandje van de heren van Fibaro.

Meer details

Op aanvraag leverbaar

€ 52,95 incl. btw

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
2 € 2,00 Tot € 4,00

Meer informatie

De Fibaro bewegingssensor is een echte multi sensor voorzien van de volgende functies:

1 Bewegingsmelder
2 Temperatuur sensor
3 Licht sensorZwave Plus
4 Seismograaf

Schoonheid komt uit de natuur, technologie is ontwikkeld door de mens. Fibaro heeft de essentie van beide gecombineerd om de perfecte z-wave bewegingssensor te maken. De Fibaro bewegingsmelder is een mooi design gecombineerd met de laatste technologische ontwikkelingen. De bewegingsmelder van Fibaro is de kleinste bewegingsdetector die er bestaat en heeft wel iets weg van een kattenoog.

Een kat heeft een zeer goede waarneming, de Fibaro bewegingsmelder is dan ook op het katte oog geinspireerd. Het heeft een grote kijkhoek, een groot bereik en is zeer waakzaam. De bewegingsmelder maakt uw leven niet alleen aangenamer, het word ook veiliger.

De Fibaro Motion Sensor is een zeer geavanceerde, ultra kleine, multi sensor. Deze kleine krachtpatser heeft een ingebouwde temperatuur sensor, licht sensor en versnellingsmeter. Het oog van de sensor geeft u visuele feedback door een zelf in te stellen kleurpatroon. 

Bewegings- en temperatuurs veranderingen zorgen voor een verkleuring van de LED pupil van de Fibaro bewegingsmelder. Stel de kleur en lichtintensiteit in zoals u dat wilt.  Zodra u een kamer binnenkomt ziet u direct aan de ledkleur wat de temperatuur is.

  • Beweging sensor met een detectiegebied van ca. 7 bij 7 meter waarbij de gevoeligheid  instelbaar is.
  • Temperatuursensor met een bereik van  -20C tot 100C.
  • Lichtsensor met een bereik van 0 - 32000 Lux
  • Trillingssensor geschikt voor detectie van aardschokken en sabotage
  • Zwave rangetester
  • LED indicatie voor het testen van het Zwave signaal , aangeven van lage en hoge waarden temperatuur en licht (specifieke kleur) , detectie en trilling/sabotage
  • De sensor-voeding wordt geleverd door een CR123A batterij 3.6 VDC.
  • Met een beugel/houder wordt de bolsensor (diameter 44mm) op een aanbevolen hoogte van 2.4 meter gemonteerd.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...