Fibaro Z-wave rookmelder versie 1.

FGSD-001

Nieuw product

De fibaro z-wave rookmelder. Prachtig design gecombineerd met technisch vernuft! De mooiste rookmelder ooit gemaakt. Voorzien van z-wave domotica temperatuur sensor en ingebouwde speaker die afgaat in geval van rookontwikkeling

Let op

dit is de oude variant versie 1 nog beperkt leverbaar en bedraadt aan te sluiten.

Meer details

Op aanvraag leverbaar

€ 52,00 incl. btw

Meer informatie

Bijna alle z-wave rookmelders die beschikbaar zijn, zijn gemaakt met 1 doel, het ontdekken van potentieel gevaar. Bijna geen enkele fabrikant let op design. Uiteraard is het belangrijkste doel van een rookmelder om levens te redden. Maar, net zoals de meeste z-wave sensoren, word een rookmelder vaak in het zicht geplaatst (op het plafond). Daarom hebben de designers van de Fibar Group veiligheid met functionaliteit en design te combineren. Reden waarom de producten van Fibaro zo immens populair zijn. De Fibaro z-wave rookmelder is de perfecte rookmelder, een trendzetter voor de concurrentie. Deze rookmelder combineert schoonheid met techniek, om uw gezin te beschermen. 

De Fibaro Zwave rookmelder is waarschijnlijk de kleinste rookmelder ter wereld. Geavanceerde productietechnieken zorgen voor een significant kleinere sensor, wat ervoor zorgt dat dit de meest geavanceerde draadloze rookmelder ter wereld is.

Specificaties:

Vermogen: 3V Lithium batterij CR123A
Levensduur batterij: 3 jaar
Frequentie: 868,42 MHz
Transmissie afstand: 50m vrije veld, 30m indoor
Afmetingen: 65 x 28 mm (diameter x hoogte)
Bedrijfstemperatuur: 0-55 ° C
Luchtvochtigheid: 0% - 93%
Meetbereik van -20 tot 100 ° C
Rook gevoeligheid: Level 1-1,20 +/- 0,5% obs / m; 2e niveau - 1,80 +/- 0,5% obs / m; 3e niveau - 2,80 +/- 0,5% obs / m
Nauwkeurigheid: 0,5 ° C (in een bereik van 0-55 ° C)