Flush Warm & Koud thermostaat (Heat & Cool)

qubino 06

Nieuw product

Flush Warm & Koud thermostaat (Heat & Cool)

Meer details

Op aanvraag leverbaar

€ 69,95 incl. btw

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
2 € 1,00 Tot € 2,00
4 € 2,00 Tot € 8,00

Meer informatie

Qubino Flush Warm & Koud Thermostaat ZMNHKD1

Met de Flush Warm & Koud thermostaat kunt u zowel uw verwarmingsklep als koelklep aansturen. Het is dus mogelijk om altijd de juiste temperatuur in uw woning te handhaven. In combinatie met de meegeleverde temperatuursensor kan deze module uw woning verkoelen en verwarmen. Doordat de module geen gebruik maakt van een display of knoppen wordt deze in zijn geheel weggewerkt en blijven uw muren netjes strak. Doormiddel van uw smartphone of tablet is de temperatuur eenvoudig aan te passen.

Altijd de juiste temperatuur.

Verwarmen en Koelen

Qubino_Flush_Heat&Cool_Thermostaat_Verwa

De Qubino Flush Warm & Koud Thermostaat zowel twee kleppen of apparaten aansturen om te verwarmen of te koelen. Door een uitgebreide configuratie mogelijkheid kan uw de ideale instellingen instellen wanneer de module uw huis verwarmd of verkoeld.

Geen knoppen

Qubino_Flush_Aan-Uit_Thermostaat_GeenKno

De Qubino Flush Warm & Koud thermostaat heeft zelf geen display of knoppen om de thermostaat in te stellen dit gebeurd allemaal via uw domotica systeem. Doordat de module geen knoppen heeft is deze in zijn geheel weg te werken en heeft u niks op uw muur zitten. Doormiddel van uw smartphone of tablet is de module eenvoudig in te stellen. Natuurlijk kunt u ook via uw domotica systeem de thermostaat een automatische programma laten aflopen.

Temperatuur sensor

Qubino_TemperatuurSensor_Connectie.png

De Qubino Flush Warm & Koud thermostaat wordt geleverd inclusief temperatuursensor. Deze temperatuursensor is nodig voor de werking van de module en afhankelijk van de gemeten temperatuur wordt de ruimte geregeld. Doordat de temperatuur sensor los geplaatst kan worden van de module kan deze ergens anders worden geplaatst. Zo kan de module in een andere ruimte geplaatste worden, in de vloer voor de vloerverwarming of op de verwarmingspijp om een weersafhankelijk regeling te creëren. 

Extra sensor

Qubino_Flush1Drelay_Sensor.png

De Qubino Flush Warm & Koud thermostaat heeft drie ingangen. De eerste ingang is om de thermostaat handmatig te schakelen naar uit of automatisch. De twee andere ingangen kunnen gebruikt worden om binaire sensoren aan te sluiten. Zo kunt u een deursensor aansluiten om de verwarming uit te schakelen wanneer deze open staat.

Downloaden