Philips Hue White dimmerset (1 E27 lamp en DIM-afstandsbediening)

Hue

Nieuw product

Dimmen zonder installatie

Gebruik de Philips Hue dimschakelaar om je Philips Hue lampen te bedienen. Schaf deze losse dimschakelaar aan om je los aangeschafte Philips Hue lampen te kunnen dimmen of als extra dimmer

Meer details

1 Item

€ 39,95 incl. btw

Meer informatie

Dimmen zonder installatie

Gebruik de Philips Hue dimschakelaar om je Philips Hue lampen te bedienen. Schaf deze losse dimschakelaar aan om je los aangeschafte Philips Hue lampen te kunnen dimmen of als extra dimmer. De installatie is eenvoudig: zonder draden, geen elektricien en geen installatie. Geniet gelijk van prachtige verlichting.

Gebruik als schakelaar of als afstandsbediening

Kies ervoor om de dimschakelaar op een vaste plek te hangen of als afstandsbediening te gebruiken. Met behulp van schroeven of met kleefband op de achterzijde plak je de schakelaar op de gewenste plek. Of gebruik de afstandbediening die magnetisch op de achterplaat is bevestigd.

Bedien tot 10 Philips Hue lampen

Geniet van nog meer Hue. Gebruik de dimschakelaar om tot 10 Philips Hue lampen te bedienen. En schaf indien gewenst een extra Hue dimschakelaar aan om dezelfde Hue-lampen te bedienen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de lampen aan te sluiten op je Hue Bridge, zodat de lampen ook via de Hue app bedienbaar zijn.

Meerdere lampen aanmelden

Mocht je meerdere lampen willen aanmelden kan dat heel makkelijk.
Zorg dat de nieuwe lamp aan is en druk op de afstandsbediening de 1 knop in en houdt deze vast totdat het lampje op de afstandsbediening groen gaat knipperen.
nu werkt de nieuwe lamp samen met de oude lamp tegelijkertijd.