Zipato Zipamini

Zbminitv

Nieuw product

Zipato Zipamini

De Zipato Zipamini is een compact apparaat voor het aansturen van uw automatiseringsapparatuur. Dit basisstation werkt met diverse communicatieprotocollen, waaronder Z-wave, ONVIF, IP en UPnP. Daarmee is de Zipato Zipamini ideaal voor het automatiseren van uw woning.

Meer details

1 Item

€ 99,95 incl. btw

Meer informatie

De ZipaMini worden aangesloten op een stopcontact en communiceert dan automatisch met alle aangesloten apparaten in de woning en verbindt ze met de cloud zodat gebruikers ze kunnen bedienen met behulp van tablets, smartphones, computers of TVs- thuis of onderweg. De Zipamini Gateway ondersteunt diverse communicatienormen waaronder Z-Wave, ONVIF, IP en UPnP.
 
De mogelijkheden van de ZipaMini kunnen eenvoudig worden uitgebreid met behulp van "snap-in" uitbreiding modules die ondersteuning bieden voor nieuwe interfaces en functionaliteiten, communicatie standaarden en protocollen, etc.
Eenmaal geconfigureerd werkt de gateway stand-alone, maar beschikt ook over cloud ondersteuning voor geavanceerd toezicht, berichtgeving en programmeringsdiensten.
 
De Zipamini is uitgerust met de Sigma chip serie 500 die Z-Wave Plus ondersteunt.
 
Intuïtieve grafische gebruikersinterface stelt klanten in staat om hun eigen huisregels te programmeren zonder enige programmeerervaring.